Deze pagina is automatisch vertaald. Bij verschillen is de Engelse versie doorslaggevend.

Verwijder uw account

Wat wordt verwijderd

Firebase-account

Uw cloudidentiteit en gegevens die aan uw account zijn gekoppeld, worden permanent verwijderd.

Gegevens over cloudgebruik

Quota, gebruiksstatistieken en verwerkte gebruikslogboeken die in de cloud zijn opgeslagen, worden permanent verwijderd.

Toestemmingsregistraties

Gegevens over toestemming voor het delen van privacy en AI-gegevens worden permanent verwijderd.

Gegevens op het apparaat

Voertuigprofielen, chatgeschiedenis en andere lokale gegevens worden van dit apparaat verwijderd wanneer u de app verwijdert.

Mobiele app vereist Het verwijderen van accounts wordt alleen voltooid in de mobiele MechanicAI-app. Met onderstaande knop wordt de app geopend; de link werkt niet als de app niet is geïnstalleerd.

Account verwijderen